Kapaklı Pasaj esnafından HDP’ye tepki! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kapaklı Pasaj esnafından HDP’ye tepki!

Bu haber 05 Şubat 2021 - 20:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da kaçak cep telefonu satışıyla ilgili bir işyerine düzenlenen operasyonun HDP Milletvekili tarafından meclis gündemine taşınmasına esnaftan tepki geldi. İşyerine operasyon yapılan Esnaf Mehmet Okat, HDP’nin kendilerini temsil etmediğini belirterek her zaman devletinin ve emniyet güçlerinin yanında olduğunu söyledi.
Şanlıurfa’da Kapaklı Pasajı’ndaki bir işyerinde kaçak cep telefonu satıldığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda polis ekipleri ve esnaf arasında ufak tartışmalar yaşandı. Meydana gelen olayla ilgili HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, polis tarafından orantısız güç ve kötü muamele yapıldığını iddia ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle meclise soru önergesi verdi.
İşyerine operasyon düzenlenen esnaf Mehmet Okat ise polisin herhangi bir orantısız güç veya kötü muamelede bulunmadığını belirterek HDP milletvekili Ayşe Sürücü'ye tepki gösterdi. Okat, polis ekiplerinin operasyonu sırasında ufak tartışmaların yaşandığını ancak herhangi bir orantısız güce maruz kalmadıklarını söyledi. 
HDP Milletvekilinin kendilerini temsil etmediğini dile getiren Esnaf Mehmet Okat; “Bizler vatanımıza bayrağımıza bağlı insanlarız. Devletimize saygımız sonsuz ve her zaman devletimizin yanındayız. İşyerimize düzenlenen operasyonda polis ekiplerimizle aramızda herhangi bir sorun yaşanmadı. HDP Milletvekili bu olayı siyaset malzemesi yapmasın. Olayı yaşayan bizzat benim ve ben herhangi bir kötü muamele görmedim” şeklinde konuştu.