Başkan Özyavuz İle Harran’da Hizmet Seferberliği | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Özyavuz İle Harran’da Hizmet Seferberliği

Bu haber 14 Şubat 2021 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonu mesaisinde bir dizi temaslarda bulunarak yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kırsal mahallelerde muhtar ve hane ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Özyavuz, “Hedefimiz Harran’ımızı hak ettiği yere taşımak” diyerek hizmet seferberliğinde temponun artacağına dikkat çekti.
Her geçen gün büyüyen, gelişen ve dönüşen, medeniyetin beşiği Harran’da Başkan Mahmut Özyavuz ile hizmet seferberliği sürüyor. Harran Belediyesi ekiplerince belediyenin öz kaynaklarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalar son sürat devam ederken Başkan Özyavuz, hafta sonu mesaisinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek tamamlanan ve yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Kırsal Çavlı Mahallesi’nde sürdürülen kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özyavuz, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için ekiplere talimatlar verirken, yine Harran Belediyesi ekiplerince kırsal Gazlıkuyu Mahallesi’nde sürdürülen mahalle içi asfalt yol çalışmaları öncesi sürdürülen dolgu çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Özyavuz, “Hedefimiz Harran’ımızı hak ettiği yere taşımak. Birçok noktada çalışmalarımız tamamlanırken yine bir çok noktada da çalışmalarımız tüm imkânlarımızı vatandaşlarımızın emrine sunmamızla devam ediyor. Bu daha bir başlangıç” diyerek hizmet seferberliğinde temponun artacağına dikkat çekti.
Mahalle sakinleri çalışmalardan ötürü ilçede büyük bir dönüşümün söz konusu olduğunu ve Başkan Özyavuz’a çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini kaydederken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonu mesaisine Konacık ve Damlasu mahallelerinde muhtar ve hane ziyaretleri gerçekleştirerek devam etti.