Başkan Ayşe Çakmak’tan Başkan Fatma Şahin’e iade-i ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Ayşe Çakmak’tan Başkan Fatma Şahin’e iade-i ziyaret

Bu haber 26 Şubat 2021 - 18:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e iade-i ziyarette bulundu.
Sabah saatlerinde Gaziantep’e giden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın ilk durağı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi oldu.
Başkan Fatma Şahin’i makamında ziyaret eden Başkan Ayşe Çakmak, Şahin ile bir süre sohbet etti.Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de bulunduğu ziyarette yapılması planlanan projeler görüşülerek istişarede bulunuldu.
Gaziantep temasları kapsamında kent merkezini de gezen Başkan Ayşe Çakmak, Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve müzeyi ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.
Belediye bünyesinde faaliyet yürüten Sanat ve Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çakmak, çalışanlarla bir süre sohbet etti.
Göreve başlaması nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kendisini bir süre önce ziyaret ettiğini anımsatan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.
Şahin’e misafirperverliği nedeniyle teşekkür eden Çakmak, “Yoğun mesaiyle çalışan Başkanımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle belediye bünyesinde faaliyet gösteren birimleri gezdik. Verimli görüşmelerde ve ziyaretlerde bulunduk.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan Ayşe Çakmak ile görüş alışverişine devam edeceklerini söyledi.