Akçakale’de bir vurgun daha mı! Lavabo, ayna, hela hortumu..! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Akçakale’de bir vurgun daha mı! Lavabo, ayna, hela hortumu..!

Bu haber 23 Şubat 2021 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’nın Akçakale Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son skandal ise “pes” dedirtti. Belediyece 25 bin lavabo için resmi ihaleye çıkıldı. Ancak alınan 25 bin lavabonun nereye ve kimlere kullanılacağı ise merak konusu oldu.
Hizmetlerle değil skandallarla gündeme gelmeye devam eden Mehmet Yalçınkaya başkanlığındaki Akçakale Belediyesi’nin skandalları bitmek bilmiyor.
Son olarak kadınlara hakaret ile ülke gündemine oturan Mehmet Yalçınkaya bir kez daha gündeme geldi ancak bu sefer skandallarla gündeme geldi.
 
25 BİN LAVABOYU AKÇAKALE NE YAPACAK?
Akçakale Belediyesi, bir skandala daha imza attı. Öyle ki, Akçakale Belediyesi 20 bin ayaklı lavabo, bin tane engelli lavabosu, 5 bin hela hortumu, 5 bin tuvalet taşı, bin adet alafranga tuvalet, 25 bin lavabo bataryası, 125 bin metre temiz su borusu, 125 bin metre temiz su borusu (3/4’lük), 25 bin adet ayna ile adrese dayalı ihaleye çıktı.
 
İHALE BEDELİ 332 BİN LİRA!
Akçakale Belediyesi’nin imza attığı adrese dayalı çıktığı ve ayna, lavabo ve hortum içeren ihale bedeli 332 bin lirayı buluyor. 332 bin liralık lavabo, hortum ve aynayı belediyenin ne yapacağı ise merak konusu oldu.
 VATANDAŞIN İHTİYACI LAVABO, HORTUM VE AYNA MI?
Akçakaleli vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’dan hizmet beklerken, Yalçınkaya ise belediye tarihinde görülmemiş bir hizmete imza attı ve vatandaşların acil ihtiyacı olan lavabo, hortum ve ayna ihalesine çıktı.
 
VATANDAŞLARI DAĞITILACAKSA NEDEN AÇIKLANMADI!
Akçakale Belediyesi tarafından ihalesine çıkılan 332 bin liralık lavabo, ayna ve hela hortumunun vatandaşlara dağıtılıp dağıtılmayacağı ise merak konusu oldu.