Yine Ceylanpınar yine skandal! Feyyaz Soylu’nun paylaşımları işçilere zorla mı beğendiriliyor? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yine Ceylanpınar yine skandal! Feyyaz Soylu’nun paylaşımları işçilere zorla mı beğendiriliyor?

Bu haber 18 Ocak 2021 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan iddiaya göre, belediye işçilerine Feyyaz Soylu’nun paylaşımlarının zorla beğendirildiği, sosyal medya kullanmayan işçilerin ise çocuklarının hesaplarından beğeni yapılması istendi.
Ceylanpınar Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Hizmet namına kilitli parke taşından öteye gidemeyen Feyyaz Soylu başkanlığındaki Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.
 
PAYLAŞIMLAR ZORLA MI BEĞENDİRİLİYOR?
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’de Rapor Türkiye isimli hesap Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili skandal bir iddiayı gündeme getirdi. İddiaya göre, belediye işçilerine Feyyaz Soylu’nun paylaşımlarının zorla beğendirilmeye çalışıldığı.
 
SOSYAL MEDYA HESABI OLMAYANLAR ÇOCUKLARININKİNDEN!
Belediye işçilerine Feyyaz Soylu’nun paylaşımlarının zorla beğendirildiği, sosyal medya kullanmayan işçilerin ise çocuklarının hesaplarından beğeni yapılması istendi.
 
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’de Rapor Türkiye isimli hesap, Ceylanpınar Belediyesi yetkilileri tarafından atılan Whatsapp konuşmalarını da paylaştı.