Urfa’da görev yapan Şeyma öğretmen ve kardeşini öldürmüştü! 2 kez müebbet hapse çarptırıldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa’da görev yapan Şeyma öğretmen ve kardeşini öldürmüştü! 2 kez müebbet hapse çarptırıldı

Bu haber 22 Ocak 2021 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı’yı öldüren Muzaffer Canpolat'ın cezası belli oldu. Mahkeme zanlıya 2 kez müebbet hapis cezası verdi.
Olay, 27 Haziran 2019 Perşembe günü, Selçuklu ilçesi Binkonut Mahallesi Revan Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi.
OLAY
İddiaya göre, "Sizinle konuşmamız gereken konu var. Konuşup, halledelim" diyen Canpolat'a, Hacer Sarı, "Bizim, sizinle konuşacağımız bir şey yok" yanıtını verdi. Bu sırada kendilerine yaklaşan Canpolat'ı itti. Canpolat da arkasında gizlediği tabancayı çekip, Hacer Sarı'yı başından vurdu. Bunun üzerine Şeyma ve kardeşi Tuğba Sarı (18), evin içine kaçtı. Peşlerinden içeri giren Muzaffer Canpolat, odaya saklanan Şeyma Sarı ile salona saklanan Tuğba Sarı'ya da ateş etti. Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı, hayatını kaybetti. Başından yaralanan ve uzun süre yoğun bakım ünitesinde kalan anne Hacer Sarı ise tedavisinin ardından taburcu oldu.
Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı’yı öldüren Muzaffer Canpolat'ın cezası belli oldu. Mahkeme zanlıya 2 kez müebbet hapis cezası verdi. Ayrıca iki kız kardeşin anneleri Hacer Sarı'yı ağır yaraladığı içinde 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl, 'konut dokunulmazlığı' suçundan 2 yıl, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanununa muhalefetten de 1 yıl hapis cezası ile 30 gün karşılığı olarak 600 lira para cezası daha verildi.