Spor yorumcusu Demirkol’dan MHK Başkanı Tatlı’ya: Urfa yolları gözüktü | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Spor yorumcusu Demirkol’dan MHK Başkanı Tatlı’ya: Urfa yolları gözüktü

Bu haber 05 Ocak 2021 - 21:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, "Serdar Tatlı'yı da yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü" dedi.
Spor yorumcuları, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Kayserispor- Beşiktaş maçında verilen penaltı kararlarını tartışmaya devam ediyor.
Pozisyon hakkında konuşan Mehmet Demirkol, bir dönem NTV Spor'da beraber çalıştığı Rıdvan Dilmen hakkında ağır sözler sarf etti.
Socrates'in YouTube kanalında Dilmen'in açıklamalarını eleştiren Demirkol, " Serdar Tatlı'nın altını oyuyorlar, ben olsaydım vermezdim' dediğin zaman başka bir şey ortaya çıkıyor. Ben vermezdim diyorsun ama sen zaten hakem değilsin, oynadığın da 2 sezon top oynadın zaten (sık sık sakatlanmasından bahsediyor). Şunu diyebiliyorsun, 'ben vermem' ya sen kimsin? Ne ara taktın FIFA kokartını? Daha kuralı bilmiyorsun ki. İki penaltı da doğru bir kere. Hakem verdiyse doğrudur, öyle pozisyonlar çünkü. İkinci penaltı ligde 5 defa verildi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında verildi en son. Serdar Tatlı demiş ki bu penaltıları verin" dedi.
"SERDAR TATLI'YI YOLLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"Sözlerine devam eden Dilmen, "Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün. Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı'yı da yollayacaklar oradan. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü. Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli'de yenmesine rağmen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe karşısında Başakşehir'in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun?" ifadelerini kullanmıştı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig