Şanlıurfalı esnaflar dikkat! Esnaf ve sanatkarların faiz destekli kredilerinde 6 aylık taksitleri ertelenecek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfalı esnaflar dikkat! Esnaf ve sanatkarların faiz destekli kredilerinde 6 aylık taksitleri ertelenecek

Bu haber 25 Ocak 2021 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 3 il kongresine canlı bağlantıyla katıldı. "Esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum" diyen Erdoğan, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan faiz destekli kredilerin 1 Ocak-30 Haziran arası 6 aylık taksitlerinin erteleneceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Denizli, Mersin ve Uşak İl kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, esnaf ve sanatkarlar için müjdeli bir haber verdi.
FAİZ DESTEKLİ KREDİLER ERTELENDİCumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredileri 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun" dedi.
ESNAF VE SANATKAR KREDİSİ TAKSİTLERİ ERTELENDİHalkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredileri 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun"