Özel Halk Otobüsçülerden Başkan Beyzgül’e ‘ZAM’ Teşekkürü | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Özel Halk Otobüsçülerden Başkan Beyzgül’e ‘ZAM’ Teşekkürü

Bu haber 31 Ocak 2021 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Şefkat Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak,Şanlıurfa'da ulaşıma yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ak,"İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yapıldı diyebilirim" dedi.

Şanlıurfa Şefkat Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak, Şanlıurfa'da ulaşıma yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ak,"İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yapıldı diyebilirim" dedi.
Son günlerde medyada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma ücretlerine yapılan zam ile ilgili eleştirilere ve çıkan haberlere yönelik Şanlıurfa Şefkat Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Emin Ak RHA AJANSA özel açıklamalarda bulundu.
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİF BAŞKANI MEHMET EMİN AK:'BİZLERİ HOŞ VE MAZUR GÖRÜN'
Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak yaptığı açıklamada şunları kaydetti:''Pandemi sebebiyle araçlarına yakıt almakta bile zorlanan esnafımıza bir miktar cansuyu olmasını sağlamak amacıyla yapılan ulaşım bedelindeki artış için Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL'e teşekkür ederiz. Eminim bu kararı alırken zorlanmıştır ancak yine esnafı düşünerek bu adımı atmak zorunda kalmıştır. Hemşehrilerimiz bu süreçte oldukça zor günler yaşıyor bizlerde halkımızın ulaşım bedelindeki artış ile ilgili endişelerini en derin şekilde anlıyor ve paylaşıyoruz ancak ulaşım sektörü de oldukça yara aldı bu yarayı kapamak mümkün değil ancak hem vatandaşın hemde esnafımızın fazla etkilenmemesi için yapılan düşük miktardaki artışı siz değerli hemşehrilerimizin hoş görmesini temenni ediyoruz. Hepimiz bir aileyiz, bu memleketin evlatlarıyız. Bizleri hoş ve mazur görün.''ifadelerini kullandı.