OSB’de Elektrikler kesildi, fabrikalar paydos! 8 Saattir elektrikler yok | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

OSB’de Elektrikler kesildi, fabrikalar paydos! 8 Saattir elektrikler yok

Bu haber 31 Ocak 2021 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa 2. Organize sanayi bölgesinde 8 saatiir elektrik kesintisi devam ediyor. Elektrik olmayınca fabrikalarda, çalışan yüzlerce işçi evlerine geri gönderildi.
( RHA AJANS/RHA)- Şanlıurfa 2. Organize sanayi bölgesinde 8 saatiir elektrik kesintisi devam ediyor. Elektrik olmayınca fabrikalarda, çalışan yüzlerce işçi evlerine geri gönderildi.
Şanlıurfa 2.Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda sabah 06.00'da başlayan elektrik kesintileri sanayi kuruluşlarını mağdur etmeye devam ediyor. Elektrik kesintisi Şanlıurfa'da 2. Organize sanayi bölgesinde omlarca fabrikada üretimin durmasına neden oldu. Bu sabah elektrik olmaması nedeniyle fabrikalarda çalışanlar evlerine gönderildi.
WatsApp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre,OSB'de enerji olmamasının çok ciddi üretim kaybına neden olduğu belirtilerek, "Elektrik kesintisi sabah saat 06.00'da başladı. Yaklaşık 8 saattir OSB'lerimiz tamamen elektriksiz kaldı.Hala enerji verilmedi. İlgili kurumu (DEDAŞ'ı) aradığımızda ise birazdan elektrikler bverilecek diye akşama kadar işçileri beklettik.Ancak yaklaşık 8 saattir hala elektrikler verilmedi.
Bölgemizdeki tüm fabrikalar enerji verilmediği için fabrikalar çalışamaz durumda. Dört gözle enerjinin gelmesini bekliyoruz. Enerjisizlik çok ciddi bir üretim kaybına sebep oluyor. Bu üretim kaybının daha sonra önümüze çok büyük mali sorunlar çıkartacağını bekliyoruz. Yetkililerin acilen çözüm getirmesini bekliyoruz." dedi.