Misli.com 2. Lig ve 3. Lig’de erteleme maçları pazar günü oynanacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Misli.com 2. Lig ve 3. Lig’de erteleme maçları pazar günü oynanacak

Bu haber 15 Ocak 2021 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup ile Misli.com 3. Lig 4.grupta erteleme maçları pazar günü oynanacak.

Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup ile Misli.com 3. Lig 4.grupta erteleme maçları 17 Ocak pazar günü saat 13:00'de oynanacak. Karşılaşmaların programı ve maçları yönetecek hakemleri şöyle:
Şanlıurfaspor – Kocaelispor
Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 15.Haftanın erteleme maçında 17 ocak pazar günü saat 13:00'deŞanlıurfaspor evinde Kocaelispor'u ağırlayacak. Şanlıurfa Gap Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Metehan Alpat yönetecek. Yardımcıları ise Necmi Demir ile Mehmet Ali Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Doğukan Yıldırım görev yapacak.
Kahramanmaraşspor – Çorum FK
Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 11.Haftanın erteleme maçında 17 ocak pazar günü saat 13:00'de Kahramanmaraşspor'un konuğu Çorum Fk olacak.12 Şubat stadında oynanacak karşılaşmayı Burak Güner yönetecek. Emir Kılıçarslan ile Recep Güneş yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Demirkıran olacak.
İnegölspor – Sancaktepe Futbol KulübüMisli.com 2. Lig Beyaz grupta 12.Haftanın erteleme maçında 17 ocak pazar günü saat 13:00'de İnegölspor ile Sancaktepe Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. İnegöl İlçe Stadında oynanacak olan müsabakada Gürel Uzuner düdük çalacak. Gürel Uzuner'in yardımcılıklarını ise Muhammed Sait Emre Alagöz ile Oğuzhan Kocaçoban yapacak. Ramazan Haymana ise karşılaşmada döndüncü hakem olacak. Sakaryaspor – Serik Belediyespor
Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta 15.Haftanın erteleme maçında 17 ocak pazar günü saat 13:00'de Sakaryaspor ile Antalya ekibi Serik Belediyespor karşılaşacak. Yeni Sakarya Atatürk stadındaki karşılaşmayı Ömer Faruk Gültekin yönetecek. Selman Timur ile Çetin Öncel ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Mikail Cihangir'de müsabakanın dördüncü hakemi olacak.Kozan Spor – SilivrisporMisli.com 3. Lig 4.Grupta 13.Haftanın erteleme maçında 17 ocak pazar günü saat 13:00'de Adana temsilcisi Kozan Spor İstanbul temsilcisi Silivrispor'u konuk edecek Adana Kozan İsmet Atlı Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Sedat Bayrak ile Eren Öksüzler yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Melis Özçiğdem olacak.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig