Koli değil iş istiyor! Kendisine uzanacak yardım elini bekliyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Koli değil iş istiyor! Kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

Bu haber 14 Ocak 2021 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da yaşayan 58 yaşındaki Mehmet Emin Maraş, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Maraş, yetkililerden yardım ve koli değil iş istiyor.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi’nde ikamet eden 58 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Emin Maraş, yetkililerden kendisine yardım elinin uzatılmasını bekliyor.
BAŞVURMADIĞI YER KALMADI
Şair Nabi Mahallesi’nde ikamet eden 58 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Emin Maraş, belediye, kurumlar, Valilik olmak üzere kentte başvurmadığı yer kalmadı. Ama kendi söylemine göre, kimse kendisine iş için yardımcı olmadı.
İŞKUR’A YÖNLENDİRDİLER AMA SONUÇ YOK!
58 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Emin Maraş, gittiği her kurumda tek bir söz duydu, “İŞKUR’a git.” Maraş, İŞKUR’a her defasında gitti gitmesine ancak İŞKUR’dan geçici olarak da olsa kendisine bir iş verilmedi.
KOLİ GÖNDERİYORLAR!
Mehmet Emin Maraş, belediyelere ve kurumlara giderek iş konusunda kendisine yardımcı olunmasını istedi. Ancak belediye ve kurumlar Mehmet Emin Maraş’a iş vermek yerine not alıp yardım kolisi yolladılar.
KOLİ DEĞİL İŞ İSTİYOR!
Geçimini sağlamak adına yardım istemediğini belirten Mehmet Emin Maraş, yetkililerden ve kurumlardan yardım kolisi değiş iş istediğini ifade etti.
SPOR İŞLERİNDEN ANLIYOR
58 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Emin Maraş, spor işlerinde anlıyor. Bunun yanında 58 yaşındaki Maraş’ın spor alanında aldığı birçok başarı belgesi ve plakette bulunuyor.