Kim bu Harrankapı Mezarlığı’ndaki gizemli beyaz kıyafetli adam? Mahalleli tedirgin | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kim bu Harrankapı Mezarlığı’ndaki gizemli beyaz kıyafetli adam? Mahalleli tedirgin

Bu haber 04 Ocak 2021 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’da adeta filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi sakinleri gece yarısı mezarlıkta beyaz kıyafetli bir adam görmeye başladı. 10 gündür devam eden olaydan dolayı mahalleli tedirgin oldu.
( Özel Haber/Süleyman TURAN)
Edinilen bilgiye göre, olay Eyyübiye ilçesine bağlı Kuyubaşı mevkiindeki Onikiler Mahallesi’nde meydana geldi.
10 GÜNDÜR GÖRÜNÜYOR
Mahalle sakinleri yaklaşık 10 gün önce gece yarısından sonra Harrankapı Mezarlığı’nda yola çıkan beyaz kıyafetli bir adam görmeye başladı. Mahalleliler öncelikle “normal” diyerek duruma aldırış etmedi. Ancak beyaz kıyafetli adamın her gece çıkmasından sonra mahalleli hareket geçmeye başladı.
 
MAHALLELİ NÖBET TUTMAYA BAŞLADI
Yaşanan olaydan sonra Onikiler Mahallesi sakinleri mezarlık kenarında gece gelerek beklemeye başladı. Beyaz kıyafetli adamı tekrar gören mahalliler olayı kameraya kaydetti.
 
MEZARLIĞA GİRİNCE GÖZDEN KAYBOLUYOR
Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, peşinden gittikleri beyaz kıyafetli adam mezarlığa girdikten sonra gözden kayboluyor. Yaşanan olaydan dolayı mahalle sakinleri tedirgin.
İşte Onikiler Mahallesi sakinlerini tedirgin eden o görüntüler: