Karaköprüü Belediyespor’dan dolandırıcılık açıklaması: Şahış mevcut kadromuzda yer almamaktadır | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Karaköprüü Belediyespor’dan dolandırıcılık açıklaması: Şahış mevcut kadromuzda yer almamaktadır

Bu haber 05 Ocak 2021 - 9:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Karbel Karaköprü Belediyespor, bugün medya kuruluşlarında yer alan dolandırıcılık olayı ile ilgili açıklama yaptı.
Günaydın'ın haberine göre 11 Şubat'ta Berdan Mardini'yi telefonla arayan  bir  kişi, ihtiyaç sahibi bir aile için yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.
Birçok ünlünün de yardımda bulunduğunu ifade eden şahıs, para talep etti. Teklifi kabul eden Mardini, şahıstan banka bilgilerini isteyerek görüşmeyi sonlandırdı. Ancak bir süre  devam eden mesajlaşma sırasında durumdan şüphelenen Mardini, dolandırılmak üzere olduğunu anlayarak savcılığa başvurdu.
IBAN NUMARASI DA ONA AİT ÇIKTISavcılık Mardini'yi arayan kişinin   Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen Tolgahan Nurhak olduğunu tespit etti. Mesajlarda yer alan IBAN numarası da ona ait çıktı.
Futbolcu, telefon hattını değiştirdiğini söyleyip suçlamayı reddetti. Ancak savcılık, banka veya kredi kurumlarının araç  olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlamasıyla iddianame düzenledi. Futbolcunun 10 yıla kadar hapsi talep edildi.
Karbel Karaköprü Belediyespor, bugün medya kuruluşlarında yer alan dolandırıcılık olayı ile ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Bugün çeşitli medya kuruluşlarında yer alan bir habere göre kulübümüzde oynayan bir futbolcunun bir dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilmiştir.
İsmi geçen şahsın 2020-2021 sezonunda kulübümüzle hiçbir bağı olmayıp, şahış mevcut kadromuzda da yer almamaktadır.
Konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme adına bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür. Kamuoyuna duyurur, saygılarımızı sunarız.