Karaköprü Belediyespor’da 5 Transfer Birden | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karaköprü Belediyespor’da 5 Transfer Birden

Bu haber 24 Ocak 2021 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ara transferde eksik bölgelere transfer yaparak iyi bir kadro oluşturmak isteyen Misli.Com 3. lig 4. Grup ekibi Karaköprü Belediyespor ara transfer çalışmalarına hız verirken, 5 futbolcu ile birden anlaşma sağladı.

( RHA AJANS/RHA)-Ara transferde eksik bölgelere transfer yaparak iyi bir kadro oluşturmak isteyen Misli.Com 3. lig 4. Grup ekibi Karaköprü Belediyespor ara transfer çalışmalarına hız verirken, 5 futbolcu ile birden anlaşma sağladı. Karaköprü Belediyespor ara transferde Mardin Fosfatspor'dan kaleci Ebubekir Elihoş,Utaş Uşakspor'dan Uğur Durmuş, Yalovaspor'dan Alperen Topçular, Mamakspor FK'dan Rahmi Muhammet Akyazı ile Şile Yıldızspor'dan Mehmet Demirözü ile anlaşma sağlayarak kalesini,orta saha ve defansını sağlama aldı.Karaköprü Belediyespor ara transferi kapattı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig