Başkan Öğe’den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başkan Öğe’den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bu haber 09 Ocak 2021 - 18:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı Sami Öğe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı Sami Öğe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Öğe mesajında," Demokrasilerin gelişmesinde, toplumların kalkınmasında ve düşüncelerin hür bir şekilde aktarılmasında öncülük eden gazetecilik mesleği modern toplumların vazgeçilmezidir. 
Basın; toplumların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının tam manasıyla kullanılmasında rolü olan önemli bir güçtür. 
Bu gücün toplumsal sorumluluk bilinciyle meslek ahlakı ve tarafsızlık ilkesine uygun bir şekilde kullanılması, kamuoyu adına bir denetleme gücü oluşturarak demokrasinin gelişimine katkı sağlar. 
Her türlü afetlerde ve çok zor koşullarda göstermiş oldukları gayret ve azim ile kahramanlık gösteren bütün basın emekçilerine ne kadar minnet duysak azdır.
Bu duygularla dünyanın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliği hakkıyla ifa eden ve kalemini satmadan kamuoyunun doğru ve tarafsız haber almasını ilke edinen bütün gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutluyorum."

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig