“4 yıl boyunca yatacağız” demişti! Ceylanpınarlılar hizmete hasret kaldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

“4 yıl boyunca yatacağız” demişti! Ceylanpınarlılar hizmete hasret kaldı

Bu haber 16 Ocak 2021 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Belediye meclisi tarafından Ceylanpınar Belediyesi Başkanlığına seçilen Feyyaz Soylu, hizmet anlayışını "Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok. Oturup, yatacağız 4 yıl" olarak açıklamıştı. Aradan geçen onca sürede vatandaşlar parke taşından başka hizmet ve proje göremedi.
Belediye meclisi tarafından Ceylanpınar Belediyesi Başkanlığına Meclis kararıyla seçilen Feyyaz Soylu, hizmet anlayışını "Valla bana da düşen burda oturup sohbet edeceğiz, esnafı dolaşacağız, yani hasbihal edeceğiz. Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok. Oturup, yatacağız 4 yıl" olarak açıklamıştı.
“SUYUMUZ VAR, YOLUMUZ VAR, BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ YOK”
Soylu, kameralarına karşısına geçerek, belediyecilik anlayışına açıklık getirmişti. Soylu, "Benim bir hizmetim yok. Bana hizmet bir şey kalmamış. Beden önceki belediye başkanlarımız herşeyi yapmış. Abdullah başkan kardeşimiz de bir şeyler yapmış. Valla bana da düşen buarda oturup sohbet edeceğiz, esnafı dolaşacağız, yani hasbihal edeceğiz. Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok" dedi.
 
PROJE YOK!
Göreve geldiği 20 Aralık’tan bu yana proje üretemeyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu adeta belediye başkanlığına yeni bir soluk getirdi. Ceylanpınarlı vatandaşlar hizmete hasret kalırken, ilçede hizmet namına yeller esiyor.
 
SOSYAL MEDYADAKİ HİZMET: PARKE TAŞI!
Ceylanpınar Belediyesi’ne ait Twitter sosyal medya hesabından hizmet adına genellikle parke ve kaldırım taşı paylaşılması dikkatlerden kaçmadı. Belediye sosyal medya hesaplarından 2-3 gün aralıklarla vatandaşlara parke ve kaldırım taşı paylaşılıyor.
 
30 BİN TL PİAR DANIŞMANLIK ÜCRETİ ÖDENDİ Mİ?
Ceylanpınar Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmezken, bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Ceylanpınar Belediyesi tarafından D.A isimli şahsa PİAR danışmanlık adı altında 30 bin TL ödeme yapıldığı da gelen iddialar arasında.
 KEPEZ PROJESİ ATİLLA’NIN PROJESİYDİ!
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu sosyal medya hesabından, ilçe girişinde yapılacak kepez projesi ile ilçenin yeşil bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Ancak Soylu’nun bahsi geçen projenin 2018 yılında dönemin belediye başkanı Menderes Atilla tarafından hayata geçirildiği biliniyor.
VATANDAŞLAR ESKİ BAŞKANI MUMLA ARAR OLDU!
Öte yandan hizmete hasret kalan Ceylanpınar halkı ilçede önemli etkiler bırakan dönemin Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı mumla arar oldu.