Şanlıurfalılar dikkat! Harran Üniversitesi kura ile en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfalılar dikkat! Harran Üniversitesi kura ile en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacak

Bu haber 08 Aralık 2020 - 8:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bugün bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS'siz ilanın detayları yazımızda.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı.
Yayımlanan duyuruda en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan kadrolu olarak yapılan işçi alımında başvurular bugün başlıyor. 
BAŞVURU
İlana başvurular bugün başlayacak ve 12 Aralık tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların 170 telefon numarasından İŞKUR'a ulaşması ya da esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden açılacak başvuru sayfasından müracaatını yapması gerekiyor.
BAŞVURU GENEL ŞARTLARI
İşçi alımına müracaat edecek adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
5. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
6.Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek.