Menderes Atilla: Bizler, her zaman zor günlerin üstesinden gelmeyi bilen bir millet olduk | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Menderes Atilla: Bizler, her zaman zor günlerin üstesinden gelmeyi bilen bir millet olduk

Bu haber 31 Aralık 2020 - 23:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Atilla, “İnanıyorum ki bu badireyi de hep birlikte kurallara uygun hareket ederek atlatacağız. Bizler, her zaman zor günlerin üstesinden gelmeyi bilen bir millet olduk. O nedenle sabırlı olacağız ve bu salgını yeneceğimize dair olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz” dedi.
Ceylanpınar Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Atilla, yeni yıl mesajı yayımladı.
Ceylanpınar Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Atilla, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm hemşehrilerine mutlu bir yıl diledi.
Menderes Atilla, yayınladığı mesajda şunları kaydetti:
"Biten bir yılın ardından her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız yeni bir fırsat penceresi olarak aralanmaktadır. Zorlu bir yıl olan 2020'yi geride bırakırken, yeni yılı büyük umutlarla karşılıyoruz.  Bir yıldan daha fazla süredir dünyayı etkisi altına alan Covid salgını, başta olmak üzere sosyal, kültürel ve sanatsal anlamdaki tüm faaliyetlerimizi maalesef olumsuz yönde etkiledi.
Koşullar ve şartlar ne olursa olsun asla umudumuzu kaybetmemeliyiz. Çünkü her yeni gün beraberinde yeni umutlar ve güzellikler getirmektedir. İnanıyorum ki bu badireyi de hep birlikte kurallara uygun hareket ederek atlatacağız. Bizler, her zaman zor günlerin üstesinden gelmeyi bilen bir millet olduk. O nedenle sabırlı olacağız ve bu salgını yeneceğimize dair olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz.
2021 yılını büyük umutlarla karşılarken, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”