Karaköprü Belediyespor deplasmanda galip ayrıldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karaköprü Belediyespor deplasmanda galip ayrıldı

Bu haber 09 Aralık 2020 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Modafen’i deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu..

Karbel Karaköprü Belediyespor Modafen’i deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu..Misli.Com 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor Modafen’i deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.Karbel Karaköprü Belediyespor Modafen'i deplasmanında farklı bir galibiyet alarak kötü gidişe son verdi.
Maçın ilk yarısında her iki takımın çabaları sonuç vermezken, ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarınının hemen başında 54.Dkikada Umut Pusat ile bir gol bulan Karbel Karaköprü Belediyespor baskısını sürdürürken, 84. Dakikada Umut Aslan ile ikinci golü bularak rahatladı. İkinci yarıdaki iyi oyununu son dakikaya kadar sürdüren kırmızı siyahlı ekip karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Karbel Karaköprü Belediyespor bu sonuçla puanını 12'ye yükseltirken, gelecek hafta oynanacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçı öncesi moral buldu.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig