Bozova Belediyesi gençlere yatırım yapıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bozova Belediyesi gençlere yatırım yapıyor

Bu haber 23 Aralık 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bozova Belediyesi Kırsal mahallelerde halı saha yapımına devam ediyor.

Kısa süre önce Büyükhan Kırsal mahallesinde temeli atılan ve mahallede bir ilk olan halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.
Kırsal mahallelerde ki genç ve çocukların sportif faaliyetlerini daha iyi koşullarda yerine getirmeleri için halı saha yapımına kısa süre önce başlanmış ve yapımına devam ediliyor. Geriye Kalan eksikliklerin de giderilmesinin ardından yapılan halı saha, mahallelilerin hizmetine sunulacak. İlçe ve kısal mahalle ayrımı gözetmeden gençlere geleceğe yatırım konusunda taviz vermeden çalışmalarına devam eden Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY : "Gençler bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımızdır.
Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz, Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin belediyecilik hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. Merkez ve kırsal mahallelerde halı saha yapımının yanında ilçe merkezimizde yapımı devam eden “ Gençlik merkezi ve Yarı olimpik yüzme havuzu projemizin yapımına devam ediyoruz. Bu ve bunun gibi projeler ile gençlerimizin sportif faaliyetlerini arttırmak.” dedi