Başkan Baydilii’den, Engelliler günü mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Baydilii’den, Engelliler günü mesajı

Bu haber 03 Aralık 2020 - 8:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında, “Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini unutmayarak engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam oluşturmak adına daha fazla çalışmalıyız" dedi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam sunmak için çalışmalar gerçekleştirdiğinden bahsederken, engelli bireylerin önünde başkaları engel teşkil etmedikçe onların azimleriyle hiçbir engel tanımadıklarını kaydetti.
 Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek, onlara daha iyi bir yaşam sunma adına Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında 3 Aralık'ın Dünya Engelliler Günü  olarak ilan edildi. Hepimiz, engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği engelsiz bir ortam kurmak için çalışıyoruz. Cadde ve sokakları, kaldırımları engelli kardeşlerimizin sorun yaşamayacağı hale getiriyoruz.
Geçtiğimiz yıl engelli ve dezavantajlı kardeşlerimizin faydalanması, kendi kazancını sağlaması adına Yaşam Sokağını kurduk ve orada istihdam sağladık. Bu yıl da engelli kardeşlerimizin rahatça kullanıp zaman geçirebilecekleri engelsiz parkımızı yaptık. 5 bin metrekare alan üzerindeki parkımızın içerisinde engelsiz yaşam merkezi de bulunuyor.
Engelli kardeşlerimizin önünde biz engel olmadığımız sürece onların engel tanımayacağını, her işin üstesinden geleceğini biliyoruz. Biz de bu anlamda üstümüze düşeni yapmalıyız. Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini unutmayarak engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam oluşturmak adına daha fazla çalışmalıyız.
Bu duygularla tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, sağlık ve huzur dolu günler dilerim.”