407 öğretim elemanı alınacak! Aralarında Şanlıurfa’da var | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

407 öğretim elemanı alınacak! Aralarında Şanlıurfa’da var

Bu haber 15 Aralık 2020 - 17:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne bağlı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon ve Van'daki sağlık uygulama ve araştırma merkezleri ile rektörlüğe çeşitli unvanlarda 407 öğretim elemanı alımı yapılacak.

Rektörlüğün öğretim elemanı alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünce, üniversiteye bağlı farklı illerdeki sağlık uygulama ve araştırma merkezleri kadrolarına 407 öğretim elemanı alınacak.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne bağlı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon ve Van'daki sağlık uygulama ve araştırma merkezleri ile rektörlüğe çeşitli unvanlarda 407 öğretim elemanı alımı yapılacak.
Profesör kadrosuna girmek isteyen adayların, "Başlıca Araştırma Eseri"ni belirttikleri başvuru formu ile bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını içeren diğer belgelerle ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekiyor.