Seyrantepe’de elektrik kesintileri isyan ettirdi ! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Seyrantepe’de elektrik kesintileri isyan ettirdi !

Bu haber 08 Kasım 2020 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonucu mahalle sakinlerinin gündelik yaşamlarında oldukça sıkıntılar yaşanırken, sorumlulara tepki gün geçtikçe büyüyor.
( RHA AJANS/RHA)- Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonucu mahalle sakinlerinin gündelik yaşamlarında oldukça sıkıntılar yaşanırken, Dedaş'a tepki gün geçtikçe büyüyor.
Seyrantepe mahallesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerine mahalle muhtarı Veysi Demir'de kesintilere çözüm bulamayan Dedaş'a tepki gösterdi.Mahalle Muhtarı Veysi Demir, yeni yerleşim yeri olan Seyrantepe (Maşuk) de sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı esnaf ve vatandaşların büyük mağduriyet yaşadıklarını öne sürdü.
Muhtar Demir, meydana gelen ve bildirimsiz kesintiler nedeniyle mahallelinin mağdur olduğunu ve elektrik dağıtım firmasının bu soruna köklü çözüm bulması gerektiğini vurguladı.
Demir açıklamasında, “Yaşanan kesintilerin birçoğu haber verilmeden yapılıyor.Habersiz ve plansız kesintiler ise vatandaşları adeta çileden çıkarıyor.Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle günlük işleri aksayan ve mağduriyet yaşayan esnaf ve vatandaşlar,kesintileri iletmek için aradıkları DEDAŞ arıza birimleri telefonları sürekli meşgul olduğu için dolayısıyla mahalle muhtarı olarak beni arıyorlar.Bende Dedaş yetkililerine sorunları iletiyorum ancak yetkililerin ilgisizliği ve duyarsızlığı bizi canımızdan bezdiriyor. DEDAŞ'tan bir an önce yaşanan kesintilere çözüm bulmasını istiyoruz. Dedaş firmasının bu tür sıkıntıları ortadan kaldırması ve yeni yerleşim yeri olan Seyrantepe bölgesine yatırım yapmasını bekliyoruz. En ufak yağmurda,rüzgarda zırt pırt elektrikler kesiliyor,bu kesintiler sürekli hale getirilip vatandaş mağdur edilecekse yazıklar olsun bu memleketin sahipsizliğine” dedi.