Şanlıurfaspor’un kötü gidişatı taraftarın sabrını taşırdı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor’un kötü gidişatı taraftarın sabrını taşırdı

Bu haber 30 Kasım 2020 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – GAP Tesisleri'nde toplanan bir grup taraftar futbolculara kötü gidişat için sitem etti.
Sezon öncesi transfer tahtasının açılmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün sağladığı 7 Milyon civarındaki kaynakla açan ve toplam 25 futbolcu transfer eden 3 hoca ile sezona başlayan Sarı yeşiller yapılan onlarca transferlere rağmen ligin dibinden kurtulamadı ve 2 puanla son sırada yer aldı.
Ligdeki bu kötü gidişata ve alınan seri mağlubiyetler hala devam ediyor. Bu durum herkesi tedirgin ediyor. Taraftarlar takımın ruhsuz oynadığı ve gelecek için umut vermediği düşüncesindeler.
KILIÇ İLE BAŞLADI,DOĞANTEZ İLE DEVAM ETTİ VE SAHNE AVCI'YA BIRAKILDI!
2020-2021 sezonunda ligde 1 galibiyet 2 beraberlik alınırken, önceki puan kayıplarının cezası Teknik Direktör Kemal Kılıç'a kesildi ve karşılıklı anlaşmayla yollar ayrıldı. Ayrılıktan 3 gün sonra sarı yeşilli takım, deneyimsiz Teknik Direktör Tolga Doğantez ile anlaşma imzaladı.Doğantez de alınan kötü sonuçlara çare olmayınca,yönetim ile görüşerek karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.Yönetim 3 gün sonra yeni teknik direktör Mustafa Alper Avcı ile anlaştı.
ŞANLIURFASPOR TARAFTARININ SABRI TAŞTI
Şanlıurfaspor taraftarları art arda alınan mağlubiyetlerin ardından sabırları taştı ve sosyal medya hesaplarında alınan başarısız sonuçlar nedeniyle hem tepki hemde sitemlerini dile getirerek,alınan bu başarısızlığın bir an evvel son bulmasını istediler. Sarı Yeşilli taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda “O forma kutsaldır nasip olmaz herkese,formanın hakkını verin” diyerek futbolculara tepki gösterdi.
"ADAM GİBİ OYNAYIN"
Tüm taraftarların takımının ligde kalmasına inanırken futbolcuların sahada göstermiş olduğu kötü performansa tepki gösteren taraftarlar, “O forma kutsaldır nasip olmaz herkese”, “Sabrımız kalmadı adam gibi oynayın” gibi paylaşımlar yaparak futbolculara göndermelerde bulundu. Şanlıurfaspor'un son olarak İstanbul deplasmanında Sarıyer maçında rakibin ikinci yarının başında 10 kişi kalmasına rağmen gösterdiği kötü performansla hayal kırıklığı yaşatmıştı.
TARAFTARLAR FUTBOLCULARA SİTEM ETTİ
GAP Tesisleri' nde toplanan bir grup taraftar futbolculara kötü gidişat için sitem etti.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig