Pandemi bahane! Eleştiriyorsanız davet edilmezsiniz! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Pandemi bahane! Eleştiriyorsanız davet edilmezsiniz!

Bu haber 19 Kasım 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha önce basına yaptığı çifte standartı bir kez daha yaptı. Müdürlük kendisini eleştiren basın mensuplarını yaptığı toplantıya ikinci kez çağırmadı.
Yaptıkları ile değil yapamadıkları ile gündeme gelen İl Milli Eğitim Müdürlüğü bir skandala daha imza attı.
DİJİTAL MEDYAYI YOK SAYDILAR
İl Milli Eğitim Müdürlüğü önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Ancak İl Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlediği basın toplantısında kentin her sorununu dile getiren, kentin menfaatlerini gözeten ve çağın en çok tercih edilen yayın organı olan dijital medyayı bir kez dha yok sayarak bir çifte standarda imza attı.
 
DAHA ÖNCEDE YAPMIŞLARDI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün basına uyguladığı bu çifte standart ilk defa da olmuyor. Müdürlük daha önceden düzenlediği bir basın toplantısında da kentte basın arasında adeta ayrımcılık yaparak toplantıya sadece belirli basın kuruluş temsilcilerini davet etmişti.
ELEŞTİRİYORSANIZ DAVET EDİLMEZSİNİZ!
Öte yandan toplantıya çağrılmayan basın be medya kuruluşlarına bakıldığında ise ortak noktalarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü eleştirmiş olması…Müdürlük kentin menfaati için kendisini eleştiren basın ve medya kuruluşlarını toplantıya çağırmama geleneğini sürdürüyor.