İbo Show ne zaman başlıyor? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

İbo Show ne zaman başlıyor?

Bu haber 14 Kasım 2020 - 8:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ekranların efsane eğlence programı İbo Show yeniden başlıyor. Uzun bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan İbrahim Tatlıses İbo Show programı ile tekrardan izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Televizyon ekranlarında ilk olarak 1993 yılında İbo Show tekrardan yayına hayatına başlamaya hazırlanıyor. 
İbo Show, 31 Ekim'de yaşanan İzmir depremi ardından ertelenmişti. İbo Show'un ilk bölüm tarihi yeniden belirlendi. İbo Show, ilk bölümüyle 14 Kasım Cumartesi ( bugün) yayınlanacak. 
İbo Show, 31 Ekim'de yaşanan İzmir depremi ardından ertelenmişti. İbo Show'un ilk bölüm tarihi yeniden belirlendi. İbo Show, ilk bölümüyle 14 Kasım Cumartesi 20.00'de Star TV'de yayınlanacak. İbo Show'un ilk bölümüne Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın konuk olacak.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, seyirciyi yıllar önceye götürüyor ve daha önce hiç kimsenin konuşmadığını konuşuyor. "O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, Cano'ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?" gibi daha bir çok sorunun cevabını bulacağınız bu tarihi program, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak.