Harran Üniversitesi’nde neler oluyor? Urfalı dekan istifa mı ettirildi? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Harran Üniversitesi’nde neler oluyor? Urfalı dekan istifa mı ettirildi?

Bu haber 17 Kasım 2020 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un dün itibariyle istifa ettiği iddia ediliyor. Bayuk’un istifasının altında baskılarında olduğu gelen iddialar arasında.
Harran Üniversitesi’nde sular yeniden bulanmaya başladı. Üniversitede görev yapan tek Urfalı dekanın istifa ettiği iddia ediliyor.
REKTÖR ÇELİK NEDEN SESSİZ?
Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un dün itibariyle istifa ettiği iddia ediliyor. Bayuk’un istifasının altında baskılarında olduğu gelen iddialar arasında. Öte yandan kent ahalisi tarafından secilen ve her kesim tarafından takdir edilen İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un istifası ile ilgili Rektör Sabri Çelik’in ise neden sessizliğini koruduğu merak ediliyor.
İSTİFASINA SAKAR MI NEDEN OLDU?
Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilin Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un dün itibariyle istifa ettiği iddia ediliyor. İddia edildi edilmesine ancak istifanın arkasında dekanda güç gösteri yapmaya çalışan Zeynep Müjde Sakar ile yaşanan polemiklerin olduğu da iddia ediliyor.
ŞANLIURFALILAR TEPKİLİ
Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Bayuk’un istifa iddiasına Şanlıurfalı vatandaşlarda tepki gösterdi. Vatandaşlar Şanlıurfalı akademisyenlerin üniversite tutulmasına sosyal medyada tepki gösterdi.