Eyyübiyeli vatandaşların kesinti isyanı: Amacın ne DEDAŞ! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyübiyeli vatandaşların kesinti isyanı: Amacın ne DEDAŞ!

Bu haber 19 Kasım 2020 - 19:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Eyyübiye ilçesinde bugün sürekli gidip gelen elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşlar bıktı. Art arda yaşanan kesintilerden dolayı evlerdeki birçok eşya zarar gördü.
Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından olan ve yıllardır çözülemeyen DEDAŞ sorunu aynı şekilde devam ediyor.
VATANDAŞLARI CANINDAN BEZDİRDİ
Özellikle dezavantajlı bölgelerden olan Eyyübiye’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşlardı usandırdı. Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi, Selçuklu ve Muradiye’de bugün sabahtan bu yana devam eden elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar sabahtan bu yana yana kesintilerin sayısının 20’yi geçtiğini ifade etti.
BİRÇOK EV EŞYASI ZARAR GÖRDÜ
Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi, Selçuklu ve Muradiye’de bugün sabahtan bu yana devam eden elektrik kesintileri nedeniyle birçok eş eşyası da zarar gördü. Vatandaşlar sürekli gidip gelen elektriklerin evdeki eşyalarını zarar verdiğini ifade etti.
MÜŞTERİ HİZMETLERİ CEVAP VERMİYOR!
Öte yandan art arda yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar telefonlarla bilgi almak için DEDAŞ müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştı. Ancak DEDAŞ müşteri hizmetleri numaralarının sürekli meşgul çalması ise dikkatlerden kaçmadı.