Ak Partili Yanılmaz’dan Başkan Baydilli’ye ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ak Partili Yanılmaz’dan Başkan Baydilli’ye ziyaret

Bu haber 04 Kasım 2020 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Şanlıurfa ziyaretinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz bölge sorumlusu olduğu Şanlıurfa'yı ziyaret ederken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz, Başkan Baydilli'den Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi alırken genel merkezin kendilerinden beklentilerini ve meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarının önemini aktardı.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karaköprü'nün genç ve dinamik Başkanı Metin Baydilli ile önemli bir gelişme kat ettiğini belirterek yapılan çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı Başkan Baydilli'yi tebrik etti.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de ziyaretlerinden dolayı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederek günün hatırasına hediyeler takdim etti.