Yalçınkaya’dan Müftü Özçelik’e anlamlı ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yalçınkaya’dan Müftü Özçelik’e anlamlı ziyaret

Bu haber 10 Ekim 2020 - 18:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçe müftüsünü ziyaret eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Din görevlileri kardeşlerim bizim çok büyük bir değerdir” dedi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Akçakale’de anlamlı bir ziyaret ile kutlandı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, İlçe Müftüsü Selahattin Özçelik'i makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Ziyarete dair yaptığı açıklamada din görevlilerinin belediyenin temizlik hizmetinde topluma yol gösterici olarak büyük bir öneme sahip olduklarına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya, şunları söyledi:
“Sayın müftümüzü makamında ziyaret ettik. Kendisini ve camiasını canı gönülden kutluyorum. Burada biz bir hizmet yaparken din görevlileri kardeşlerim yanımızda olması bizim çok büyük bir değerdir. Çünkü bunlar toplumu doğrudan etkileyen şahıs ve makamlardır. Güzel dinimiz adına vaaz ediyorlar, yol gösteriyorlar. Bu yol göstericiliğin bizim yaptığımız hizmetlere çok büyük katkıları oluyor. Özellikle temizlik noktasında rica ediyorum. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz ama İslam dini diyorki 'Temizlik imandandır.' Sürekli bunu işlemek lazım ki buna itibar etsin ve hayatında amel etsin. Sadece lafta değil icraatta da bunu göstermemiz lazım. İşte bunu hocalar bunu sürekli kamuoyuna işleyip destek verirse şehir temiz, İslam'a yakışır olur. Bu gayret içerisindeyiz. Bu hafta dolayısı ile bütün camiayı canı gönülden kutluyorum. Allah yardımcımız, yolumuz açık olsun. Kendilerine nice yıllar, nice haftalar dilerim.”
Müftü Özçelik de, Başkan Yalçınkaya’nın ziyaretinin mutluluk verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Din Görevlileri haftası münasebetiyle bizleri şahsım nezdinde ziyaret etmesi ziyadesi ile memnun etti. Sayın başkanımıza din görevlileri kardeşlerim adına teşekkür ediyorum.”