Urfa Düşünce Platformu İlk Raporunu Vali Erin’e Sundu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa Düşünce Platformu İlk Raporunu Vali Erin’e Sundu

Bu haber 13 Ekim 2020 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Urfa Düşünce Platformu yönetimi, Şanlıurfa valisi Abdullah Erin'i ziyaret ederek; üzerinde çalıştığı iki raporu dosya olarak sundu.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da beş dernek bir araya gelerek, Gazeteci Mehmet Emin Kuş öncülüğünde, Medya Yazarlar derneği başkanı Mehmet Guli Aslan, Gençlik Vizyon derneği başkanı Mustafa Pakır, İnsed derneği başkanı Mustafa Ezher, Rahmet derneği başkan yardımcısı Yunus Çoban, Güneydoğu medikalciler derneği başkanı Ahmet Bulut'un bir araya gelerek Urfa Düşünce Platformu'nu oluşturmuşlardı.Platformun ilk icraatı Şanlıurfa valisi Abdullah Erin'i ziyaret ederek, hazırladıkları raporu sunmak oldu. Urfa Düşünce Platformu Koordinatorü Mehmet Emin Kuş; "Platform olarak bugün sayın valimizi ziyaret ederek yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak, üzerinde çalıştığımız konular hakkında dosyamızı sunduk. Sayın valimiz yaptığımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mendil satan çocuklar ve dilenciler ( IŞIK MAĞDURLARI) hakkında hazırladığımız rapor için, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün bu konuda çalışmalarının olduğunu ve buna Urfa Düşünce Platformununda dahil olması için talimat vereceklerini belirtiler. Sayın valimizin ilgisi bizi şevklendirdi."
Kuş; "Amaçlarının tamamen sosyal sorumluluk gerektiren projeler üreterek, ortak akıl çalışmalarıyla bunu ilgili yerlerle çözümleriyle sunmak olduğunu ve yapacağımız çalışmalarla kentimize artı değer kat istiyoruz." Dedi