Şanlıurfa’daki 29 Ekim töreninde CHP yoktu! Çağrılmadı mı katılmadı mı? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa’daki 29 Ekim töreninde CHP yoktu! Çağrılmadı mı katılmadı mı?

Bu haber 30 Ekim 2020 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi. Ancak düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet’in en eski partisi CHP’nin neden katılmadığı ise bilinmiyor.
Şanlıurfa'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi.
Vali Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vali yardımcıları, belediye başkanları, siyasi parti ve kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ile öğrencilerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okuması ve Vali Abdullah Erin'in yaptığı konuşmanın ardından sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun şehrin genelinde yaşanması amacıyla, Şanlıurfa Valiliği koordinesinde organize edilen kutlama programı ile caddeler, evler ve iş yerleri Türk Bayrakları ile donatıldı.
 
CHP TÖRENDE YOKTU!
Valilik bahçesinde düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet’in en eski partisi olan CHP’nin olmaması ise dikkat çekti. Ancak CHP’nin törene isteyerek mi katılmadığı ya da CHP’nin törene mi katılmadığı henüz netlik kazanmadı.
İKİ TARAFTANDA AÇIKLAMA GELMEDİ
Yaşanan olayla ilgili ne Valilik ne CHP İl Başkanlığı’ndan bir açıklama gelmedi. Şanlıurfa kamuoyu yaşanan olayla ilgili açıklama bekliyor.