OSB Müdürü Aksu açıkladı! Valilik soruşturma açacak mı? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

OSB Müdürü Aksu açıkladı! Valilik soruşturma açacak mı?

Bu haber 16 Ekim 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu, sosyal medya hesabından kente gelen yatırımcıları kaçıran bir başkandan söz etti. Yaşanan bu olaydan sonra Şanlıurfa ekonomisine adeta ket vuran şahıslar hakkında Valilik tarafından soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu önceki gün kendi sosyal medya hesabından ilginç ve düşündürücü bir paylaşımda bulundu.
YATIRIMCI KAÇTI
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu, sosyal medya hesabından kente gelen yatırımcıları kaçıran bir başkandan söz etti. Ancak Müdür Aksu’nun bahsettiği belediye başkanının kim olduğu ise merak konusu oldu.
Müdür Aksu’nın paylaşımına göre, Şanlıurfa’ya yatırımcılar gelmiş ancak belediye başkanının amcası oğlunun yatırımcıya ortalık teklif etmesinden sonra yatırımcıların kentten ayrıldığı anlaşıldı.
VALİLİK HAREKETE GEÇECEK Mİ?
Şanlıurfa kamuoyu adeta Şanlıurfa ekonomisine engel olan ve OSB Müdürü Yunus Emre Aksu’nun bahsettiği kişinin kim olduğunu merak etmeye başladı. Öte yandan vatandaşlar bu tür olayların önüne geçilmesi için Valilik tarafından soruşturma açılmasını ve Şanlıurfa ekonomisinin etkileyen başkan ve akrabalarının kamuoyuna açıklanmasını istiyor.
İşte Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun o paylaşımı: