Kızılay’dan Şanlıurfa’ya Aşevi müjdesi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kızılay’dan Şanlıurfa’ya Aşevi müjdesi

Bu haber 29 Ekim 2020 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr.Ahmet Hamdi İnan’ın girişimiyle Milli Emlak ile Kızılay arasında gerçekleştirilen protokol ile 500 kişi kapasiteli aş evi projesini Kızılay ile Şanlıurfa'da hayata geçiriliyor.
Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr.Ahmet Hamdi İnan’ın girişimiyle Milli Emlak ile Kızılay arasında gerçekleştirilen protokol ile 500 kişi kapasiteli aş evi projesini Kızılay ile Şanlıurfa'da hayata geçiriliyor.
Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan'ın girişimleri sonucunda Kızılay tarafından Şanlıurfa'da yardıma muhtaç vatandaşlar için yapılacak aşevi için yer tahsisi yapıldı.Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aşevi yapmak amacıyla Türk Kızılay’a tahsis edilen arsanın Şanlıurfa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay Şanlıurfa Şubesi tarafından yer tahsis ön izin sözleşmesi imzalandı.
Sözleşme imzaları Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan ve Çevre Şehircilik İl Müdürü İsmail Işıkdağ tarafından atıldı. Dr. İnan, yapmayı planladıkları aşevinin Şanlıurfa için hayırlı olmasını dileyerek, "Tahsis işleminde emeği geçen Çevre Şehircilik İl Müdürü İsmail Işıkdağ’a, Milli Emlak Şube Müdürü Hakan Kandemir’e, Milli Emlak Uzmanı Ahmet Yorgancı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.