Kemal Kılıçdaroğlu: Urfa’nın kültürünü asla unutmayan bir gazeteci | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kemal Kılıçdaroğlu: Urfa’nın kültürünü asla unutmayan bir gazeteci

Bu haber 20 Ekim 2020 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Urfa'dan İstanbul'a, Ankara'ya yolculuğu güzel bir yolculuktur aslında. Urfa'nın kültürünü asla unutmayan bir gazeteci. Son yazısında Urfa'nın hoyratına benzer bir dörtlüğü vardı” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplantı öncesinde gazeteci yazar Bekir Coşkun'u sonsuzluğa uğurladıklarını ifade etti.
Bekir Coşkun'un kalemini satmayan yiğit bir gazeteci olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Coşkun'un, "düşündüğünü şiir tadında yazan" bir gazeteci olduğunu söyledi.
Kılıçdaroğlu, "Bekir Coşkun, belli çevreleri ürküten bir gazeteci. Adaletten, haktan, hukuktan yana olan bir gazeteci. Sadece insan haklarını değil, canlı olan herkesin hakkını ve hukukunu savunan bir gazeteci. Ağacın, kuşun, kedinin, köpeğin, her şeyin korunması gerektiğini söyleyen bir gazeteci. Urfa'dan İstanbul'a, Ankara'ya yolculuğu güzel bir yolculuktur aslında. Urfa'nın kültürünü asla unutmayan bir gazeteci. Son yazısında Urfa'nın hoyratına benzer bir dörtlüğü vardı. Şöyle diyordu: 'Yazarım yazı bilmem. Bu yaz böyle geçti, gelecek yazı bilmem.' Evet, bu yazı böyle geçirdi ama gelecek yazı bilemedi." diye konuştu.