Karaköprü Kırsalında Yol Hizmeti Aralıksız Sürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Karaköprü Kırsalında Yol Hizmeti Aralıksız Sürüyor

Bu haber 01 Ekim 2020 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere hizmetlerini sürdürüyor. Akpınar Kırsal Mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmasıyla yollar tozdan ve çamurdan kurtarılıyor
Karaköprü  Belediyesi ilçe sınırlarındaki kırsal mahallelerde köy içi yol yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması yapılarak mahalleler yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarılıyor. 
Akpınar Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması başlatılırken, mezrasıyla birlikte kırsal mahalledeki tüm köy içi yollar yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacak. 86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi kırsaldaki vatandaşların özellikle kışın yollarda sıkıntı yaşamaması için kış öncesi yoğun bir çalışma yürütüyor.
Akpınar kırsal mahallesindeki vatandaşlar yapılan yol çalışmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederken, yağışlardan dolayı bozulan yollarda kışın çamurlaşma olduğunu ve ulaşımda zorluk yaşadıklarını belirttiler. Yapılan çalışmayla artık yol sıkıntısı çekmeyeceklerini ifade ederek ekiplere teşekkür ettiler.
Mahalle Muhtarı Abdurrahman Demircan ise mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve kırsal hizmetler ekiplerine teşekkür ederek köy içi yolların kışın çamurlaşmayacağı için sorun yaşamayacaklarını kaydetti.
Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmalarını kış ayları gelene kadar yoğun bir şekilde sürdürecek.