Hicri ve Altundağ ailelerinin mutlu günü | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hicri ve Altundağ ailelerinin mutlu günü

Bu haber 11 Ekim 2020 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Avukat Lezgin Altundağ ile Av Serhat Hicri, düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Avukat Lezgin Altundağ ile Av Serhat Hicri, düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Şanlıurfa Barosu Avukatlarından Lezgin Altundağ ve Serhat Hicri, düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Lezgin ve Serhat çifti,Vali Konağı Hacı Bekir Sofrası'nda gerçekleştirilen düğün töreniyle mutluluğa yelken açtı. Mutlu çifti bu mutlu günlerinde aileleri, akrabaları, Avukat arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, evlilik için başvuran Serhat Hicri ve Lezgin Altundağ çiftinin nikahını kıydı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ( Covid-19) mücadelesi kapsamında hijyen ve temizlik tedbirlerinin her alanda arttırıldığı bugünlerde evlilik için başvuran genç çiftin nikahı 2 şahit eşliğinde Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından tedbirler alınarak kıyıldı. Serhat Hicri ve Lezgin Altundağ çiftinin nikah törenine Şanlıurfa Baro Başkanı Av.Abdullah Öncel’de şahitlik yaptı. Çift ve şahitlerin maske takarak katıldığı nikah töreni sonrası, davetliler sosyal mesafe önlemi alarak yerlerini aldılar. Nikah akitleri gerçekleştirilen çifte evlilik cüzdanını sosyal mesafeyi koruyarak Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel takdim etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’de nikah töreninin ardından sosyal mesafeyi koruyarak Serhat Hicri ve Lezgin Altundağ çiftini tebrik ederek ömür boyu sağlık ve mutluluklar diledi.
Lezgin ve Sehat Hicri çifti, töreninin ardından tebrikleri kabul ederek, hatıra fotoğrafları çektirdiler.