Haliliye’de yüz yüze eğitim öncesi dezenfekte çalışmaları | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Haliliye’de yüz yüze eğitim öncesi dezenfekte çalışmaları

Bu haber 10 Ekim 2020 - 18:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadeleye aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan 2,3,4,8 ve 12’nci sınıf öğrencilerinin hijyenik ortamda ders görebilmeleri için ilçede bulunan okulların bahçelerini deterjanlı su ile yıkayarak, sınıfları dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, Covid-19 salgınının Türkiye’de görülmesinin ilk gününden bu yana yıkama ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan 2,3,4,8 ve 12’nci sınıf öğrencilerinin hijyenik ortamda ders görebilmeleri için çalışmaların startını verdi.
Öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için çalışma başlatan ekipler, ilçede bulunan tüm okulların bahçelerini deterjanlı su ile yıkamaya devam ediyor. Okul bahçelerine giren ekipler, bahçeleri tertemiz yıkayarak, eğitme hazır hale getiriyor.
Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfektasyon ekipler ise yıkama işlemlerinin tamamlanması ile birlikte okulların içerisine girerek sınıfları, öğretmen odalarını ve lavaboları dezenfekte ederek hijyenik bir ortam sağlıyor.