“GİRDAP; Sevda Başka Bahara” Çıktı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

“GİRDAP; Sevda Başka Bahara” Çıktı

Bu haber 16 Ekim 2020 - 17:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

* 112’de Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Adalet Medya Köşe Yazarı Murat Sinmez’in ‘GİRDAP Sevda Başka Bahara’ isimli ilk romanı çıktı.

112’de Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Adalet Medya Köşe Yazarımız Murat Sinmez’in ‘GİRDAP Sevda Başka Bahara’ isimli ilk romanı okuyucularının beğenisine sunuldu.
Genç yazar adayı Murat Sinmez, ‘Girdap’ isimli seri romanın 3 ya da 4 bölümden oluşacağının bilgisini vererek, “Gerçek bir yaşam hikâyesinden esinlenerek yazılmaya başlanan roman, bir dönem Sağlık Bakanlığını da ele geçirmeye çalışan Fethullahçı Terör Örgütü’nün kendilerinden olmayana yapmış oldukları zulmü ve bu zulme karşı dik durmasının bedelini ağır bir şekilde ödeyen bir memurun makam sahibi örgüt mensuplarıyla yalnız başına yapmış olduğu mücadeleyi konu almaktadır.
Girdap; romanın baş karakteri Erkin’in, soruşturmalar, sürgünler ve mahkemelerle geçen uzun mobbingli yıllara inat hayata tutunuşunun, girdaplardan çıkışının adıdır. Kimi zaman yalnızlığın kimi zaman çaresizliğin kimi zaman da aniden ortaya çıkan ilahi bir yardımın adıdır” dedi.
Yazar Murat Sinmez; romanı ‘İşsizlik’ ve ‘Atama’ diye ikiye ayırmış; serinin ‘Sevda Başka Bahara’ isimli ilk bölümünde gelecek kaygısı yaşayan Erkin’in karşısına kahve falına bakan bir kadın çıkar. Bu kadın insanların avuç içine baktığında onların geçmişinden, fincana baktığında ise geleceklerinden haber verirdi.
Genç adam sevdiği kızın ve arkadaşlarının ısrarlarına daha fazla dayanamayarak az önce içtiği kahve fincanını ters çevirerek bu falcı kadının gizem dolu ellerine uzatır ve merakla falcının anlatacaklarını dinlemeye başlar. Biranda her şey ters yüz olmuştur. Bu dakikadan sonra Erkin’in hayata sıkı sıkıya tutunmaktan başka çaresi kalmamıştır. Yüreğine vicdan aynasını da alarak girdaplarla dolu bir sevda yolculuğuna çıkar.