Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Aralıksız Sürdürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Aralıksız Sürdürüyor

Bu haber 13 Ekim 2020 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamındaki denetimlerinin yanı sıra rutin denetimlerine de ara vermeden devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamındaki denetimlerinin yanı sıra rutin denetimlerine de ara vermeden devam ediyor. Salgının ülkede görüldüğü ilk andan itibaren gece gündüz sahada olan Eyyübiye Belediyesi ekipleri, vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de rutin denetimlerle birlikte, maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerini de aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçe genelinde bulunan; semt pazarı, lokanta, fırın, unlu mamulleri, market ve kasap denetimlerinde vatandaşların sağlıklı koşullarda hizmet almasını sağlıyor.
Koronavirüs salgınıyla birlikte rutin denetimlerin yanı sıra maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında esnafa uyarılarda bulunan ekipler, rutin denetimler kapsamında gerekli şartları yerine getirmeyen esnafa da cezai işlem uyguluyor. Esnafı bilgilendiren ve uyulması gereken kurallara riayet edilmesini isteyen ekipler, denetimlerinin aralıksız bir şekilde süreceğini belirtti.