DP’li Karakeçili’den OSB Müdürü’nün istifasına tepki: Müdür de patladı ve yazdı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

DP’li Karakeçili’den OSB Müdürü’nün istifasına tepki: Müdür de patladı ve yazdı

Bu haber 24 Ekim 2020 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ömer Karakeçili, “İstifa eden OSB Müdürü Yunus Emre Aksu’nun söyledikleri çok önemlidir. Kimse durduk yere ortada bir şey yokken böyle bir şeyi yazıp suyu bulandırmaz. Muhakkak bir şeyler olmuş ki müdür de patladı ve yazdı. Ben durumdan bir Şanlıurfalı olarak bende ciddi anlamda çok rahatsız oldum” dedi.
Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ömer Karakeçili, görevinden istifa eden Urfa OSB müdürü Yunus Emre Aksu ile ilgili Ruha Haber Ajansı’nda açıklamalarda bulundu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Ömer Karakeçili, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun söyledikleri ile ilgili yetkili mercilerce soruşturma açılması gerektiğini ifade etti.
“SORUŞTURMA AÇMALI VE ÜSTÜNE EN NET ŞEKİLDE GİDİLMELİDİR”
Konuyla ilgili açıklama yapan Demokrat Partili Karakeçili şu ifadeleri kullandı:
“İstifa eden OSB Müdürü Yunus Emre Aksu’nun söyledikleri çok önemlidir. Kimse durduk yere ortada bir şey yokken böyle bir şeyi yazıp suyu bulandırmaz. Muhakkak bir şeyler olmuş ki müdür de patladı ve yazdı. Ben durumdan bir Şanlıurfalı olarak bende ciddi anlamda çok rahatsız oldum. Ne başkanıdır, nerenin başkanıdır? Bunun ortaya çıkarılması gerekmektedir. Mutlaka devlet bu beyanın doğru olup-olmadığını araştırmalı, doğru ise hangi başkana ait olduğunu bulmalıdır, bulmak zorundadır. Soruşturma açmalı ve üstüne en net şekilde gidilmelidir. Eğer OSB Müdürü Yunus Emre Aksu’nun söylediği gibi yatırımcılar sırf bir başkanın amcası oğlu yüzünden kente yatırım yapmaktan vazgeçmişse bu skandaldır. Şanlıurfa’nın gelişimine ket vurmaktır. Başta Sayın Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve diğer yetkililerin derhal konuyla ilgili soruşturma açması ve konuyu irdelemesi gerekiyor. Yoksa Şanlıurfa ekonomisi bu şekilde yerinde saymaya devam edecektir. Ve eğer iddialarda doğru ise bundan sonra gelen her yatırımcı bir siyasinin amcası oğlu tarafından kaçmaya devam edecektir.”