Büyükşehir etkinliklerine vatandaşlaradan yoğun ilgi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Büyükşehir etkinliklerine vatandaşlaradan yoğun ilgi

Bu haber 30 Ekim 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen Şanlıurfalıları yeni normale uygun olarak (maske+sosyal mesafe ve hijyen kuralları) açık hava etkinlikleriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlıyor. 

BÜYÜKŞEHİR'İN AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen Şanlıurfalıları yeni normale uygun olarak (maske+sosyal mesafe ve hijyen kuralları) açık hava etkinlikleriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlıyor. 
 
Açık alanda arabada ve sosyal mesafeli oturma düzeni ile gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılar, etkinliklerin düzenlenmesinde emekleri olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü ve genç ekibine teşekkür etti.
 
Arabada sinema, konser, milli maç, derbi keyfi, söyleşi, edebiyat günleri ve şiir tarzında düzenlenen etkinliklere katılarak pandemi döneminde güzel zaman geçiren Şanlıurfalılar düzenlenen bütün etkinliklere ilgi gösteriyor.
 
AÇIK HAVADA ARABADA SİNEMA ETKİNLİKLERİ
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için açık havada arabada sinema etkinliği düzenliyor.
 
Açık alanında kurulan platformda vatandaşlara ilk olarak 'Cep Herkülü Naim' filmi izletildi. Daha sonra Şanlıurfalılara sırasıyla '7. Koğuştaki Mucize, Bizim İçin Şampiyon, Selvi Boylum Al Yazmalım ve Müslüm' filmi izlettirildi.
 
AÇIK HAVADA ARABADA KONSERLER ETKİNLİKLERİ
 
Şanlıurfa Müzesi önünde kurulan sahne önünde araçlarıyla alanı dolduran Şanlıurfalıları ilk kez arabada konser ile tanıştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Grup İmera, Gripin, Kolpa Gece Yolcuları, Selçuk Balcı gibi önemli grup ve sanatçıları Urfalılarla buluşturdu.
 
Büyükşehir Belediyesi ayrıca Hayati İnanç, İhsan Şenocak, Dursun Ali Erzincanlı, Abdurrahman Önül, Serdar Tuncer Mahmut Tuncer, Münevver Özdemir, Bekir Çiçek gibi önemli isimleri sosyal mesafeye uygun oturma düzeniyle Şanlıurfalılarla buluşturdu. Edebiyat, şiir  ve müzik tadında unutulmaz gecelere ev sahipliği yaptı.
 
ARABADA DERBİ KEYFİ
 
Büyükşehir Belediyesi arabada konser ve sinemanın yanı sıra spor severlere arabada derbi ve milli maç keyfi yaşattı. A Milli takımımızın oynadığı tüm maçları dev ekrandan izlettiren Büyükşehir Belediyesi Galatasaray-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Trabzonspor arasında oynanan derbi maçları da dev ekrandan izlemeye ev sahipliği yaptı.