Başkan Ahmet İnan, Kızılay Haftasını kutladı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Ahmet İnan, Kızılay Haftasını kutladı

Bu haber 30 Ekim 2020 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Op.Dr.Ahmet Hamdi İnan , Kızılay Ha1ftası nedeniyle yayınladığı mesajında “Türk Kızılayı, milletimizden aldığı güç ve destekle ülkemizde ve dünyada yardımlaşmayı, dayanışmayı, dostluk ve işbirliğini destekleyen tutumuyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır” dedi.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Op. Dr.Ahmet Hamdi İnan , Kızılay Ha1ftası nedeniyle yayınladığı mesajında “Türk Kızılayı, milletimizden aldığı güç ve destekle ülkemizde ve dünyada yardımlaşmayı, dayanışmayı, dostluk ve işbirliğini destekleyen tutumuyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır” dedi.
Kızılay Haftası nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan İnan “11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan Kızılay, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı gibi çok önemli insani ihtiyaçları karşılamaktadır. Yüksek insani değerlerle çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı, milletimizden aldığı güç ve destekle ülkemizde ve dünyada yardımlaşmayı, dayanışmayı, dostluk ve işbirliğini destekleyen tutumuyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin özüne yakışır bir şekilde çalışmalarını yürütecek olan Türk Kızılayı, dünyanın her yerindeki muhtaç kişilere ulaşabilecek evrensel bir kuruluştur.Bu vesileyle dünyada daima mazlumların yardımına koşan Kızılayın şube başkanlığını yaptığım için gururluyum, mutluyum kuruluşumuzun tüm Türkiye'de ve Dünya'da yaptığı çalışmalarını tebrik ederim” ifadelerinde bulundu.