ŞURKAV, 60 Çocuğun Hayatına Dokundu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

ŞURKAV, 60 Çocuğun Hayatına Dokundu

Bu haber 14 Eylül 2020 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından hazırlanan ve Concern Worldwide Türkiye Temsilciliği ile ortak yürütülen “Sokakta Çalışan Çocukların Güçlendirilmesi ve Sosyal Hayata Entegre Edilmesi” amacını taşıyan Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi kapsamında çocuklar yararına sunulacak destekler verilmeye başladı.

 
 
Proje desteklerinin teslimi münasebetiyle ŞURKAV Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı ŞURKAV II. Başkanı Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, ŞURKAV Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Abdulkadir Açar, Selami Yıldız, Cevahir Asuman Yazmacı, İ. Halil Kaya,  Proje Koordinatörü Neşe Basır, Concern Worldwide Türkiye Temsilcileri, Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü psikologları, projede yer alan çocuklar ve aileleri katıldı.
Programda katılan ailelere destek sağlayacak Concern Worldwide Türkiye Temsilciliğinin aileleri bilgilendirmesi ve öğrenci rehberlik danışmanları ile buluşması sonrasında ailelere ŞURKAV ve paydaş kurumlar tarafından eğitim seti, gıda yardım paketi ve kitap seti hediye edildi.