Sınav Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Sınav Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi

Bu haber 04 Eylül 2020 - 13:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan KPSS Lisans Genel Kültür- Genel Yetenek Sınavı öncesi kent genelindeki tüm okulların dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kent genelinde toplu taşıma araçlarında, duraklarda, kamu kurum ve kuruluşlar, vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda, meydanlarda ve bir çok noktada dezenfekte çalışmaları yürütürken hafta sonu 6 Eylül’de yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi tüm okulların giriş kapısından, kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masa ve sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan titizlikle dezenfekte ediliyor.
Okullarda hijyen ve dezenfektan çalışmaları tamamlanan okul yöneticileri "Sınava giren adaylar için sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınavlarına girmeleri bizleri çok mutlu etti. Bizlere ve adaylara bu imkanları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandılar.