Hayvan pazarında yıkama ve dezenfekte çalışması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hayvan pazarında yıkama ve dezenfekte çalışması

Bu haber 29 Eylül 2020 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siverek Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında bölgenin en büyük canlı hayvan pazarında düzenli olarak yıkama ve dezenfekte çalışmasını sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğünce canlı hayvan pazarında hummalı temizlik çalışması tamamlanmasının ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü vatandaşların temas ettiği alanları dezenfekte ederek vatandaşların yeni güne daha temiz ve daha sağlık bir ortama kavuşması sağlanıyor.
Ekipler Hayvan pazarında periyodik bir şekildeyıkama ve dezenfekte çalışmasını sürdürürken Zabıta ekipleri ise hafta içi her satış yapıldığı sırada koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara sosyal mesafe ve maske uyarılarında bulunuyor.
Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ; “Bölgenin en büyük canlı hayvan borsası olan pazarda koronavirüs tedbirleri kapsamında Temizlik ve Çevre Koruma ve kontrol müdürlüğü ekipleri düzenli olarak yıkama ve dezenfekte çalışmasını yürütüyor. Haftanın 6 günü açık olan hayvan pazarında vatandaşlarımızın korona virüs salgınından etkilenmemesi adına tüm tedbirler alınırken zabıta ekiplerimiz ise vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve maske takma konusunda uyarılarda bulunuyor’’denildi.