Harran’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Harran’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor

Bu haber 03 Eylül 2020 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, merkezde park, kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile yeni yol ağı oluşturma, kırsalda ise stabilize ve asfaltlama yol çalışmalarını sürdürüyor.
Belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çalışan ekipler Dayanıklı ve Yukarı Yarımca mahallelerinin grup yol çalışmasından sonra Bükdere ve Buğdaytepe grup yolunun asfaltlama çalışmasına başladı.
Ekipler daha önce Başkan Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda, Doruç, Parapara, Dayanıklı ve Yukarı Yarımca mahallelerinin grup yollarının asfaltlama çalışmalarını bitirmişti. Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler son olarak Bükdere ve Buğdaytepe mahallelerinin asfaltlama yol çalışmalarına başladı.

Buğdaytepe mahalle muhtarı Mehmet Aka yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bizler bu yolun yapılması için 2009 yılından beri bekliyoruz. Yapılacak, diye çok bekledik kaç sene oldu yapılmadı. Bugün yapıldı bitti. MHP Milletvekilimiz İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanımız Mahmut Özyavuz’dan Allah razı olsun. Köy halkım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.