Esra Erol’un programına Şanlıurfa’dan tepkiler yağıyor: Kapatılsın! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Esra Erol’un programına Şanlıurfa’dan tepkiler yağıyor: Kapatılsın!

Bu haber 29 Eylül 2020 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – ATV ekranlarında Esra Erol'un programında bir kadının, çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince yaşadığı sevinç görüntüleri sosyal medyada çok sayıda Şanlıurfalı vatandaşın tepkisini çekti.
Sosyal medyada binlerce insanın tepki gösterdiği programın yayından kaldırılmasını isteyen Şanlıurfalı vatandaşlar,” bu nasıl bir ahlaksız program” diyerek dile getirdikleri tepkilerini RTÜK'ün görmezden gelmemesi gerektiğini vurguladılar.
 
ŞANLIURFALI VATANDAŞŞAR TEPKİ GÖSTERDİ
ATV ekranlarındaki iğrençliğin ardından vatandaşlar ATV'ye tepki gösteriyor. Sosyal medyada çok sayıda kişi konuya ilişkin paylaşımda bulunurken televizyon ekranlarından yayılan ahlaksızlıkların önüne geçilmesi gerektiği vurgulanıyor. Sosyal medyada ATV'ye tepki gösteren Şanlıurfalı vatandaşlar, RTÜK'e çağrıda bulunarak gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyor.
İNCELEME BAŞLATILDI
Radyo Televizyon Üst Kurulu, bir televizyon kanalında yayımlanan programla ilgili açıklamayaptı. Açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.