Urfa takımı ‘İstanbul Grubu’na mı’ devrediliyor? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa takımı ‘İstanbul Grubu’na mı’ devrediliyor?

Bu haber 05 Ağustos 2020 - 13:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’yı TFF 3.Lig’de temsil eden Karaköprü Belediyespor’da sular durulmuyor. Takımın “İstanbul Grubu” olarak adlandırılan kesime devredilip ismimin değiştirileceği yönündeki söylentiler kentte tepkiyle karşılandı.

Şanlıurfa’yı TFF 3.Lig’de temsil eden Karaköprü Belediyespor’da sular durulmuyor. Öyle ki iddiaya göre, Karaköprü Belediyespor, “İstanbul Grubu” olarak adlandırılan ekibe devredilecek ve takımın adı da değiştirilecek.

URFASPOR’UN BAŞINA GELEN KARAKÖPRÜ’NÜN DE BAŞINA GELEBİLİR

Öne sürülen bu iddiaya kentte birçok kesimden de tepki geldi. Şanlıurfaspor’un başına gelen durumun Karaköprü Belediyespor’un da başına geleceğini belirten taraftarlar kulübün “İstanbul Grubu’na” devredilmesine karşı çıkıyor.

İSTANBUL GRUBU TRANSFERLERİ YAPIYOR

Önceki gün de Karaköprü Belediyespor’un daha önceden Diyarbekirspor’dan kovulan teknik direktör Nevzat Türkoğlu anlaştığı öne sürüldü. Karaköprü Belediyespor’da yapılan teknik direktör ve futbolcu transferlerini mevcut yönetimin yapmadığı öğrenildi. Öte yandan kulüpte yapılan her transferi “İstanbul grubu” diye adlandırılan grubun yaptığı öğrenildi.